VEGETARISCH KOKEN IN THEORIE Anneloe Rijpkema
Hoe kun je gezonder eten met minder of zonder vlees? Wat zouden beweegredenen kunnen zijn om vegetarisch te eten in verleden, heden en toekomst? Op welke manier doen we dat verantwoord? Welke producten matchen goed met elkaar? Hoe houden wij een afwisselende en toch gezonde menusamenstelling? Welke hypes spelen er nu m.b.t. vegetarisch eten op social media en Netflix? Waar vind je goede informatie over voedingsstoffen zoals eiwit, ijzer en vitamines?
Tijdens de inleiding met PowerPoint-presentatie komen deze vragen aan de orde maar ook uw vragen: deze kunt u stellen als antwoord op het vooraf aan deze middag aan alle aangemelde leden toegestuurde vragenformulier.
Al hoewel we niet in de keuken staan, belooft dit toch een hele levendige middag te worden.
Docente Anneloe Rijpkema heeft al meer dan 20 jaar een uitgebreide zelfstandige diëtiekpraktijk. Zij heeft zich onder andere ook op dit vakgebied gespecialiseerd.
Datum maandag 11 oktober
Tijd 14:00 – 16:00 uur
Plaats Ons Koningsoord, Trappistinnentuin 77, BE
Kosten € 16,00
Afmelden netietivitca.[antispam].@kvgberkelenschot.nl
Contactpersoon Antoinette Lombarts
© KVG Berkel-Enschot e.o. 2021-2022